請問列治文這邊哪裡有酒廠可以讓我自己釀酒的呢?

消費好康報、時事大家談、生活互助、生活體驗、心得分享、驚豔偶拾、聊天哈啦

請問列治文這邊哪裡有酒廠可以讓我自己釀酒的呢?

文章ffvffv » 週五 7月 17, 2009 10:29 pm

我想問在列治文地區有哪裡可以釀酒~因為我大約明年1月底(2010)才回台灣~聽說

這邊有一種可以自己跟酒商訂一整桶自釀的冰酒~然後再買瓶子裝回台灣

但我對這邊不是很熟悉~~能請板上有經驗的人提供在哪裡可以訂購到呢??

我住六號路這邊~~

:|
ffvffv
稱號:路旁的落葉(LV2)

Re: 請問列治文這邊哪裡有酒廠可以讓我自己釀酒的呢?

文章Svensk » 週六 7月 18, 2009 10:37 am

圖檔

Bayou Brewing Club#120 - 3771 Jacombs Road, Richmond V6V 2L9, BC

p: 604-279-9965 f: 604-2707820

http://www.bayoubrewingclub.com

Email Bayou Brewing Club

About Bayou Brewing Club
Bayou Brewing Club has been the place to make your wine, beer, ciders, and coolers in Richmond for over 15 years. When you come into Bayou Brewing Club you will notice it is Bright Clean, Odour Free, and has a huge variety of wine kits from all the major kit manufacturers including Winexpert, RJ Spagnols, CellarCraft International, Vineco and Mosti Mondiale, The selection of over 140 beer recipes,15 cider kits and 15 cooler kits make Bayou Brewing Club the UBrew/UVin with the most variety. Our friendly, knowlegable, courteous staff will help you make the right choice at the right price. Bayou Brewing Club is also the most modern facility with automatic bottle washing machines, pneumatic corking machines for wine and capping machines for beer, ciders & coolers and we use only purified water throughout our facility. We have a second Bayou Brewing Club in Steveston, one block south of Moncton Avenue on No. 2 Road. You owe it to yourself to Check Us Out and see how you can save at least half the price of commercial products and have few laughs doing it. Come on down to Bayou Brewing Club there is lots of free parking and the coffee is always on.....

圖檔
頭像
Svensk
稱號:摘星的技巧(LV13)

文章shirleyk » 週六 7月 18, 2009 11:50 am

個人覺得濠苑酒廠人工香料味道過重不recommond.
自釀冰酒之质素是無法與酒廠以傳統發酵處理相比當然價差也大
如果真要挑一間
Steveston Winemakers
3851 Moncton Street, Richmond, BC V7E 3A7
Telephone : 604-275-9463

可以一試
shirleyk
稱號:歡喜的慈雲(LV9)

文章ffvffv » 週一 7月 20, 2009 3:15 am

shirleyk 寫:個人覺得濠苑酒廠人工香料味道過重不recommond.
自釀冰酒之质素是無法與酒廠以傳統發酵處理相比當然價差也大
如果真要挑一間
Steveston Winemakers
3851 Moncton Street, Richmond, BC V7E 3A7
Telephone : 604-275-9463

可以一試

Steveston Winemakers~~~~

請問中文可以溝通嗎??因為我英文不是太好~濠苑酒廠我有去看~可惜那天星期五它們放假~而我又固定

在星期五放假~~可能要找有去過的大大說明一下它的品質了~!
ffvffv

文章shirleyk » 週一 7月 20, 2009 9:48 am

Steveston winemaker 老板不會說中文
因為我興趣自釀水果酒,有時候會到他店裡購買些小配件,同時也會聊起做酒的心得。許多釀酒的知識,他多不吝告知更提醒許多該注意的小地方,是非常熱心之人。
濠苑我在多年前曾經訂過两种冰酒,做出來的結果是太甜且人工香料味道過重。就不知現在是否有改進!
給你作叁考囉!
shirleyk

文章ffvffv » 週一 7月 20, 2009 9:18 pm

shirleyk 寫:Steveston winemaker 老闆不會說中文
因為我興趣自釀水果酒,有時候會到他店裡購買些小配件,同時也會聊起做酒的心得。許多釀酒的知識,他多不吝告知更提醒許多該注意的小地方,是非常熱心之人。
濠苑我在多年前曾經訂過兩種冰酒,做出來的結果是太甜且人工香料味道過重。就不知現在是否有改進!
給你作參考囉!!

好的~謝謝shirleyk大大的熱心~~那想請問Steveston winemaker它們是使用木桶來釀酒的嗎??

因為我看濠苑酒廠它們好像是使用膠瓶來放置6星期以上~
ffvffv

文章shirleyk » 週一 7月 20, 2009 10:03 pm

自釀酒店多使用玻璃樽英文叫carboy。一般店裡也都會有wine kits讓你買回家自己釀
我想是不會有商家使用橡木桶作自釀酒,因為成本太高了。會去作自釀酒不也是因為比liquor store便宜!
shirleyk

回到 日常生活

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 8 位訪客